Niklas Persson.Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

I våras lade Niklas Persson skridskorna på hyllan. Men idag kommer beskedet att han gör comeback i division två för Mjölby när de på söndag möter Vänersborg.

Det är spelbolaget Nordic Bet som via Twitter kom med nyheten under tisdagsförmiddagen att Niklas Persson på söndag gör comeback i hockeyrinken. Detta sedan han lade skridskorna på hyllan efter den förra säsongen.

Hockeysverige har sökt Niklas Persson och representanter för Mjölby HC utan resultat.

Niklas Persson spelade mellan 1997 och 2018 610 matcher i SHL, för Leksand och Linköping, samt 91 i slutspelet. Totalt blev det 264 poäng i grundserien och 46 i playoff. Vidare har han gjort tre säsonger i KHL och tre i NLA.

2013 fanns Niklas Persson med i det Tre Kronor som vann VM-guld på hemmaplan i Globen.