• Publicerat 15 februari, 2019
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: CCM Hockey

Den 15 februari lanserar CCM de nya CCM Jetspeed FT2-skridskorna och klubban. Nu ger hockeysverige.se dig chansen att vinna både skridsko och klubba i en exklusiv tävling.

Den 15 februari lanserar CCM sin nya Jetspeed FT2-skridsko och Jetspeed FT2-klubban. Skridskon är den första skridskon i ett stycke i JetSpeed-serien medan klubban är utvecklad för dagens snabba spel och erbjuder en hybrid kickpunkt, R-geometri och JF-80-blad.

I en tävling ger vi er läsare möjligheten att vinna CCM:s nya produkter. Första pris är skridskorna, andrapris den nya klubban och tredjepris en keps.

Allt ni behöver göra för att delta är att svara på frågorna i formuläret längre ned på sidan. 

Tävlingen pågår till fredagen den 22 februari.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv.

JETSPEED FT2 SKRIDSKO
JetSpeed FT2-skridskon är den första skridskon i ett stycke i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 överträffar alla förväntningar på en lättviktig och högpresterande skridsko med hjälp av den helt nya LITEFRAME 360 EVO-tekniken. Nya LITEFRAME 360 EVO-tekniken tar fördelarna med skridskon i ett stycke till en helt ny nivå. JetSpeed FT2 erbjuder en förbättrad passform, som verkligen sluter sig runt hela foten för maximal energiöverföring, vilket gör att spelaren kan få mer fart i varje skär.

FÖRBÄTTRAD ONE-PIECE-SKRIDSKO
Nya LITEFRAME 360 EVO-tekniken har genomgått en betydande utveckling av den tidigare generationens teknik. Den sömlösa one-piece-skon har ingen yttersula, inga sömmar och inget lim i zoner med mycket rörelse, vilket gör att skridskon sitter väldigt tajt och blir en naturlig förlängning av foten. Resultatet: Ren prestanda. Direkt energiöverföring för mer kraft och högre fart.

SPEEDBLADE XS: MED BLADELOCK TECHNOLOGY FÖR ATT HÅLLA DIG PÅ TOPPEN
Nya Speedblade Xchange-systemet utvecklades för att vara ett snabbt och enkelt sätt att byta skena, medan spelaren garanteras en konstant maximal energiöverföring och prestanda. Den patenterade BladeLock-tekniken består av en positiv låsmekanism som förbättrar säkerhetslåssystemet och gör att skenan ligger riktigt bra i skenhållaren för att undvika att den inte av misstag lossnar från hållaren.

JETSPEED FT2 KLUBBA
JetSpeed FT2-klubban med ny design är utvecklad för dagens snabba spel och erbjuder en hybrid kickpunkt, R-geometri och JF-80-blad. Hybrid-kickpunkten skapar en kraftfullare hävstångseffekt och tillåter spelarna att flexa skaftet utan problem. Den nya R-utformningen av JetSpeed erbjuder en unik kombination av känsla och kontroll. JF-80-bladet erbjuder skyddande dämpningsmaterial för att kunna kombinera ett lättviktigt blad med känsla. Hela JetSpeed FT2 har Sigmatex ST och vår nya avancerade X-Flow formgjutningsteknik minskar vikten med 10 gram jämfört med en Jetspeed-klubba med 85 flex samtidigt som hållbarheten förbättras. 

HYBRID KICKPUNKT
Flexen från den nya kickpunkten gör att klubbans belastningszon blandar maximal kraft med snabbt svar.

HÖGKLASSIG FÖRSTÄRKT STRUKTUR
SIGMATEX ST är ett högklassigt ”spread tow”-tyg med en innovativ vävning som gör den lätt, stark och hållbar. SIGMATEX ST har utvecklats speciellt för CCM utifrån världsledande rymdteknologi.

DIMENSIONER PÅ JETSPEED-KLUBBOR
R-geometri har runda hörn, konkava sidor och en strömlinjeformad form hela vägen för en extremt bekväm, högpresterande klubba.

NYTT LÄTTVIKTSBLAD
Det nya lätta JETFUEL-8D [JF-8D]-bladet med en taktil yta, en skyddande dämpande kärna samt förstärkt häl och tå erbjuder en bättre puckkänsla.

För mer information:

http://www.ccmhockey.com

https://www.youtube.com/user/ccmsports

https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockey

#Jetspeed

#FT2

#SplitSeconds