• Publicerat 17 februari, 2019
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Marcus Johansson.Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Lite i skymundan går Marcus Johansson urstarkt i NHL. Frågan är om den svenske forwarden är kvar i New Jersey om en dryg vecka. Enligt insidern Pierre LeBrun finns det intresse från andra klubbar.

Han gjorde 1+1 i mötet med Minnesota i förrgår, vilket markerade ytterligare en stark insats från Marcus Johansson. Han har den senaste tiden varit i mycket god form och på de senaste elva matcherna har det blivit tio poäng från svenskens klubba.

Johansson sitter på ett utgående kontrakt, med en lönetaksträff på drygt 4,5 miljoner dollar. Med tanke på att New Jersey är långt ifrån en slutspelsplats kan vi anta att de kan komma att byta bort den tidigare Färjestadsspelaren.

KAN SÄGA NEJ TILL FEM LAG

Enligt initierade Pierre LeBrun har intresset för Marcus Johansson ökat de senaste dagarna. New Jersey-spelaren ska ha en klausul som gör att han får säga nej till att trejdas till fem utvalda lag, men LeBrun menar att inget av de lagen ska ha varit aktuella att byta till sig 28-åringen ändå.

Marcus Johansson gör sin andra säsong i New Jersey. Hans debutsäsong i klubben blev dock mardrömslik då han bara kunde spela 29 matcher på grund av en hjärnskakning.

Hur många fler matcher blir det i New Jersey?