• Publicerat 21 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Tre juniorer får chansen i Timrå.Foto: Bildbyrån

Det blir tre SHL-debuter för Timråspelare i kvällens match. Från J20-laget kommer nämligen Gustav Nielsen, Jacob Sundberg och Filip Sjöberg.

Storpublik väntar i matchen mellan Timrå och Växjö i kväll. Men hemmalaget dras med ett flertal skador. Till matchen saknas Filip Westerlund, Albin Carlson, Anton Wedin, Sebastian Collberg,Patrick Blomberg, Johan Persson, Sebastian Ohlsson och Marcus Hardegård.

Istället kommer man ge chansen till tre juniorspelare. Backen Gustav Nielsen spelade en match med Timrå i Allsvenskan förra säsongen, men får nu göra debut i SHL. Forwarden Jacob Sundberg har spelat med Vita Hästen i Allsvenskan tidigare, men aldrig i SHL. Filip Sjöberg har stått för 22 poäng på 25 matcher i J20-serien, och får göra debut i SHL i kväll.

Timrå kämpar som jumbo i tabellen och möter ett Växjö som jagar en slutspelsplats. Matchen börjar klockan 19.