• Publicerat 25 februari, 2019
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Bogdan Kiselevitj.Foto: Bildbyrån

Winnipeg Jets nöjde sig inte med att värva Kevin Hayes och Pär Lindholm. Innan transferfönstret hann de fylla på med tre breddspelare i backarna Nathan Bealieu och Bogdan Kiselevitj samt veteranforwarden Matt Hendricks.

Winnipeg Jets hade en händelserik dag innan trade deadline inföll klockan 21, svensk tid. Inte minst då genom värvningen av New York Rangers store center Kevin Hayes. Men de hann också bredda laget.

Utöver att plocka in Pär Lindholm från Toronto Maple Leafs såg general managern Kevin Cheveldayoff till att hämta in backarna Nathan Beaulieu från Buffalo Sabres och Bogdan Kiselevitj från Florida Panthers. En av anledningarna till det är att man fick Josh Morrissey skadad i söndagsnattens möte med Arizona Coyotes.

SPELADE FÖR JETS I FJOL

Beaulieu har haft svårt att platsa i Sabres den här säsongen. På 30 matcher har 26-åringen tre mål och sju poäng. Sabres får ett sjätteval i draften för den tidigare Montréal Canadiens-backen.

Kiselevitj hämtade till Florida Panthers från KHL och CSKA Moskva inför säsongen. Ryssen, som vann OS-guld i Pyeongchang i fjol, har gjort åtta assist på 32 matcher med Panthers innan trejden, som ger dem ett sjundeval i draften 2019 tillbaka.

Winnipeg värvade även tillbaka Matt Hendricks som spelade med dem så sent som i fjol. 37-åringen spelade 22 matcher med Minnesota Wild den här säsongen och hade två assist. Han kostar Jets ett sjundeval i draften 2020.