Foto: Candice Ward-USA TODAY Sports IBL

Det har varit några skadefyllda säsonger de senaste åren för Chicagos målvakt Corey Crawford. Nu ser han dock ut att vara på väg mot comeback igen.

Han har vunnit Stanley Cup vid två tillfällen och World Cup vid ett. Dessutom har han vid två tillfällen vunnit Jennings Trophy som tillfaller den målvakt som har lägst räddningsprocent under en säsong.

Men de två senaste säsongerna har varit lite av en mardröm för Corey Crawford som totalt vaktat Blackhawks kasse vid 51 tillfällen. Mindre än vad han vanligtvis brukar spela under en säsong.

Anledningen var att han tvingades avbryta 2017/2018 i förtid på grund av en överkroppsskada och missade de 47 sista matcherna. När han sedan gjorde comeback i mitten av oktober skulle det dröja bara två månader igen innan han ådrog sig en hjärnskakning som hållit 34-åringen borta till nu.

Men idag avaktiverades han från skadelistan och i samband med det skickades Collin Delia till farmarlaget Rockford. Crawford förväntas spela på onsdag mot Anaheim rapporterar sajten Daily Faceoff.