John Tortorella.Foto: All Over Press

Columbus tränare John Tortorella är minst sagt färgstark och kan bjuda på det oväntade. Häromdagen svarade han till och med i en reporters telefon för att prata med dennes mamma. Mitt under en presskonferens.

Reportrar använder allt som oftast sina telefoner för att spela in sina intervjuer med. I samband med en presskonferens med Columbus tränare John Tortorella tog den senare helt sonika en ringande telefon från podiet och svarade. Detta var något Helsingborgs Dagblad var först med att berätta om.

Det visade sig vara en av reportrarnas mamma som vid upprepade tillfällen ringt.
— Jag pratar hellre med dig än din son. Jag har sett att du ringt några gånger och det är ohyffsat av honom att inte ringa tillbaka. Men han är upptagen just nu, sa John Tortorella till mamman och skratten från den församlade journalistkåren lät inte vänta på sig.