Evander Kane sänktes av Zdeno Chara i natt.Foto: TT

Zdeno Chara sänkte San Joses stjärnforward Evander Kane med en tuff huvudtackling i natt. Nu står det klart att Chara slipper straff för tacklingen – något som fick Kane att skicka ut en aning kryptisk tweet.

Det var i nattens match mellan Boston och San Jose som Chara delade ut en tackling som träffade San Jose-stjärnan Evander Kane i huvudet.

Kane blev ilsken efter situationen och valde då att kasta handskarna mot den 206 centimeter långe slovaken.
– Det är en klassisk huvudtackling, sade Kane till TSN efter matchen.
– Jag har sett reprisen. Det ser ut som att han träffar axeln i mitt huvud. Jag vet att han är en stor kille. Vi har sett sådana här tacklingar (bli straffade) tidigare i den här ligan – det här ser exakt likadant ut för mig.

Enligt initierade Pierre LeBrun står det klart att Chara inte kommer att straffas för tacklingen. Efter beskedet skickade Evander Kane ut ett kryptiskt meddelande på Twitter som får antas syfta på beslutet:

SE TACKLINGEN OCH DET EFTERFÖLJANDE SLAGSMÅLET HÄR: