Victor Hedman avgjorde och såg till att Tampa slog nytt klubbrekord.Foto: KOSTAS LYMPEROPOULOS/CSM

Tampa Bay satte inatt nytt klubbrekord när de tog sin tionde seger i rad. Matchvinnare blev Victor Hedman som avgjorde i förlängning bakom Alexandar Georgiev. Matchen slutade 3-4.

2016 vann Tampa Bay nio matcher i rad och det var fram tills inatt gällande klubbrekord. Men Victor Hedman skulle greja den tionde raka segern när han 3:25 in på övertidsspelet nätade. Förutom de tio raka segrarna har nu Tampa tagit poäng i 14 raka matcher, vilket är den tredje längsta poängsviten i franchisens historia.
— Jag visste inte att det var rekord. Men det är häftigt med tanke på säsongen vi haft hittills, sa Hedman till nhl.com efter matchen.

En annan förgrundsfigur för Lightning var Nikita Kutjerov som hade tre assist i matchen och han är nu uppe på 104 poäng hittills under säsongen. Förutom sitt mål hade Hedman dessutom en assist i matchen och landsmannen Anton Strålman hade även han en passningspoäng.

Henrik Lundqvist vilade för Rangers men Mika Zibanejad gjorde ett av lagets mål och Fredrik Claesson stod för en målgivande passning.

New York Rangers – Tampa Bay Lightning 3-4 (0-2,3-1,0-1,0-1)

New York Rangers: Mika Zibanejad, Jimmy Vesey, Boo Nieves
Tampa Bay: Tyler Johnson, J.T Miller, Dan Girardi, Victor Hedman

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR: