Marc CrawfordFoto: Bildbyrån

Resultaten har verkligen inte gått Ottawa Senators väg den här säsongen och nu får det konsekvenser. Coachen Guy Boucher sparkas och istället kommer Marc Crawford in som en tillfällig lösning.

Ottawa ligger sist i NHL och mot upploppet av säsongen agerar man nu genom att sparka coachen Guy Boucher  och istället ta Marc Crawford som en så kallad interimlösning. Detta meddelar Senators via sin hemsida.

Marc Crawford, som funnits i organisationen sedan 2016, har coachar Quebec/Colorado, Vancouver, Los Angeles och Dallas tidigare i sin karriär. 1996 ledde han Colorado, med Peter Forsberg i laget, till Stanley Cup-seger mot Florida Panthers i finalen.

58-åringen har även tränat ZSC Lions till ett schweiziskt mästerskap och två gånger har han utsetts till bästa coach i NLA.