Patrick Cehlin.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Han har varit hårt drabbad av hjärnskakningar de senaste åren och i oktober sjukskrevs Luleå-stjärnan Patrick Cehlin året ut. I början av året förlängdes den sjukskrivningen och idag skriver Cehlin själv på Instagram att han ställer in säsongen.

Det var i januari som Patrick Cehlin meddelade att hans sjukskrivning förlängts till den sista februari. I en intervju med hockeysverige.se då sa han bland annat följande.
— Just nu är jag hoppfull om att jag ska lyckas ta mig tillbaka och ge det en chans till. Skulle det inte ske nu innan säsongen är över så siktar jag på nästa. Då ska man ju inte vara startklar förrän i början september. Mitt mål är att ta mig tillbaka och spela igen.

Idag ger han beskedet själv via Instagram att det inte blir något spel den här säsongen.
”Säsongen är officiellt över för min del, i lugn och ro, utan tidspress kommer jag jobba mot att bli fullt återställd och förhoppningsvis vara redo till nästa säsong.”

https://www.instagram.com/p/Bujfv7UFSfi/?utm_source=ig_web_copy_link