Adrian Kempe vrålar ut sin glädje.Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Los Angeles Kings upplever en hemsk säsong där det mesta studsar emot dem. Men inatt lyckades de bryta en tio matcher lång förlustsvit när Chicago besegrades med 6-3. Adrian Kempe blev matchvinnare.

Los Angeles Kings gick upp till en 3-0-ledning i hemmamötet mot Chicago och såg ut att bryta sin hemska svit om tio raka förluster utan några större problem. Men Blackhawks fick in en reducering i slutet av den första perioden och i den andra gjorde de snabbt två mål.

Skulle Kings inkassera elfte raka förlusten? Mycket tydde på det, men då klev Adrian Kempe fram med sitt tionde mål för säsongen och han satte återigen Kings i förarsätet. Och denna gång släppte de inte ratten utan kunde gå ifrån ännu mer.

Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks 6-3 (3-1,1-2,2-0)

Los Angeles: Dustin Brown (2), Sean Walker, Ilja Kovaltjuk, Adrian Kempe, Brendan Leipsic
Chicago: Brendan Perlini (2), Connor Murphy

SE HÖJDPUNKTER FRÅN MATCHEN HÄR: