Andreé HultFoto: Bildbyrån

Han har tidigare i karriären gjort nästan 100 poäng i Hockeyallsvenskan. De senaste säsongerna har Andreé Hult spelat i den tyska ligan DEL. Men nu står det klart att han inte kommer bli kvar i Schwenninger nästa säsong.

Det är på sin hemsida som DEL-klubben Schwenninger Wild Wings går ut med att man inte avser att förlänga kontrakten med Andreé Hult och flera andra spelare nästa säsong. Laget slutade sist i ligan och avser att förändra i styrkorna.

100 POÄNG PÅ FYRA SÄSONGER

Anderé Hult kom till klubben 2015 och har på sina fyra säsonger i den högsta tyska ligan gjort 100 poäng på 160 matcher. Dessförinnan gjorde han två säsonger i allsvenskan för Timrå där det totalt blev 59 poäng. En av säsongerna blev han lagets poängbäste spelare.

31-åringen har även representerat Mora och Bofors på allsvensk nivå tidigare i karriären och centern står även noterad för 19 SHL-matcher med Mora i mitten av 00-talet.

Utöver detta så har han även spelat i den ryska andraligan och i Slovakien. Vart karriären tar vägen nu är ännu inte känt.