Rasmus Dahlin tappade pucken till Connor McDavid. Men räddades av stolpen.Foto: Nyhetsbyrån TT

Connor McDavid anses av många vara världens bästa hockeyspelare. Men även han kan missa vad som förefaller vara ett givet mål. Det var precis vad som hände inatt mot Buffalo. Detta efter att han snott pucken av Rasmus Dahlin.

Han hade gjort två assists i matchen, som hans Edmonton dessutom hade vänt under några lyckominuter i den andra perioden. Men något mål blev det inte för Connor McDavid, även om han hade alla möjligheter att gå från matchen med tre poäng.

TAPPADE PUCKEN PÅ BLÅLINJEN

Det var mot slutet av matchen som Buffalo hade plockat ut målvakten i jakt på kvittering. Connor McDavid snodde pucken av Rasmus Dahlin på blålinjen med dryga minuten kvar och hade en autostrada mot det öppna målet, endast förföljd av en backcheckande Dahlin.

Det som såg ut som ett solklart mål slutade dock i en stolpträff från McDavids sida och Rasmus Dahlin kunde nog andas ut en smula.