Quinn Hughes.Foto: Steven King/Icon Sportswire

Vancouver vann matchen men efteråt så haglade de negativa beskeden från tränaren Travis Green: Supertalangen Quinn Hughes är skadad och dessutom är säsongen över för Antoine Roussel, som haft sitt livs säsong.

Backen Quinn Hughes anslöt till Vancouver från college-spel tidigare i veckan och han hade höga förväntningar på sig då han anses vara en av de mer talangfulla backarna i världen just nu. Men det har ännu inte blivit någon match i NHL för 19-åringen och anledningen till det är att han är skadad.

Enligt tränaren Travis Green så handlar det om en skada på vristen, men ingenting ska vara brutet. Dock ska skadan utvärderas igen nästa vecka.

Antoine Roussel har haft sitt livs säsong i NHL och 29-åringen har satt nytt personligt poängrekord med 31 poäng. Men efter en ful tackling inatt från New York Rangers Brendan Lemieux har han nu ådragit sig en knäskada som gör att säsongen är över. Detta enligt vad Travis Green sa till media efter nattens match. Detta rapporterar The Province.

Som om inte detta vore nog så fick ju även Elias Pettersson en tjuvsmäll i nattens match. Han kom dock tillbaka till spel senare.