Mattias Ritola.Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Leksand kan vid seger ikväll mot Karlskrona i slutspelsserien ta ett stort kliv mot playoff. Glädjande nog för dala-laget fanns Mattias Ritola med idag när laget värmde inför kvällens match.

Mattias Ritola har haft en strulig säsong med en skada som hållit honom borta. I lördags tvingades han dessutom avstå matchen mot Västervik på grund av magsjuka. Nu rapporterar dt.se att Ritola fanns med på isen när Leksand värmde inför dagens bortamatch mot Karlskrona i slutspelsserien.

Leksand kan mer eller mindre säkra ett avancemang till vidare kvalspel mot SHL om man vinner ikväll. Då är Mattias Ritola självklart en viktig pusselbit. 32-åringen har stått för tio poäng på de tolv matcher han spelat under säsongen. Det är ännu inte bekräftat om han spelar ikväll, men det mesta talar ju för det.