Kalle Olsson.Foto: Simon Eliasson/Bildbyrån

Kalle Olsson har varit en del av Örebro Hockey sedan 2012. Nu sitter 34-åringen på ett utgående kontrakt och går en oviss framtid till mötes. Helst av allt vill han ha en fortsättning hos närkingarna.
– Det är klubben jag spelat längst tid för och är den klubb jag spelat bäst i och som jag uppskattar mest av alla. Helst vill jag spela här, säger Olsson till Nerikes Allehanda.

Kalle Olsson är den spelare i Örebro Hockey som varit i klubben längst efter Marcus Weinstock. 34-åringen skrev på ett tvåårskontrakt efter säsongen 2016/17, ett kontrakt som alltså löper ut efter den här säsongen.

I dagsläget är framtiden oviss för den rutinerade forwarden. För Nerikes Allehanda berättar Olsson att han och Örebro haft samtal efter säsongen, men att det inte finns så mycket att säga om situationen i dagsläget. Forwarden hoppas dock på att få stanna i Örebro.
– Ja, det vill jag ju naturligtvis. Det är klubben jag spelat längst tid för och är den klubb jag spelat bäst i och som jag uppskattar mest av alla. Helst vill jag spela här, säger han till sajten.

PRODUCERADE FYRA POÄNG

Olsson har inga planer på att lägga skridskorna på hyllan om det inte skulle bli någon fortsättning i Örebro.
– Det får växa fram då i så fall. Min plan är att spela mer hockey så det är där jag är just nu, säger han till Nerikes Allehanda.

34-åringen noterades för fyra poäng (1+3) på 35 matcher i Örebrotröjan den här säsongen.

Örebro meddelade tidigare i veckan att Stefan Stéen, Eero Kilpeläinen, Tyson Spink, Tyler Spink och Jere Sallinen lämnar klubben efter uttåget ur åttondelsfinalen mot Växjö. I går blev det också klart att Tom Wandell lämnar klubben, trots att forwarden satt på ett kontrakt till 2021.