Victor Berglind.Foto: Bildbyrån

BIK Karlskoga har förlängt avtalet med en av sina viktiga kuggar. Backen Victor Berglind är klar för två nya år.
– BIK ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag älskar att vara en del av klubben, säger han.

Victor Berglind kom till BIK Karlskoga inför säsongen 15/16. Efter att ha gjort fyra säsonger i klubben förlänger han nu sitt avtal med två nya år. Det bekräftar den allsvenska toppklubben på sin sajt.
– Victor har blivit en riktig BIKare med åren och står verkligen för något vi vill stå för. Tidigare har vi kanske klagat lite på hans defensiv, men där har han tagit väldigt stora kliv och det syns på hans plus/minus statistik. Victor har ett härligt första pass betyder mycket för vårt lag över hela banan. Det känns riktigt bra att ha honom hos kvar hos oss i minst två säsonger ytterligare, säger sportchef Thomas Fröberg.

Berglind gjorde den gångna säsongen tre mål och totalt 16 poäng på 48 matcher i HockeyAllsvenskan.

Karlskoga har en målvakt, två backar och sju forwards på kontrakt till kommande säsong.