• Publicerat 28 mars, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Oliver Wahlstrom skriver kontrakt med New York Islanders. Foto: Bildbyrån

Svenskamerikanske Oliver Wahlstrom skriver ett treårsavtal med New York Islanders. Kontraktet startar nästa säsong. 

Oliver Wahlstrom är draftad av New York Islanders och har spelat med Boston College under säsongen, där han noterats för 19 poäng på 36 matcher. Nu står det klart att han skrivit ett kontrakt med sin NHL-klubb med start nästa år. Kontraktet sträcker sig över tre år, till och med säsongen 2021/2022.

Wahlstroms pappa är svensk – vilket gett honom det svenskklingande efternamnet. Men han har spelat med USA:s landslag hela sitt liv och representerade USA under JVM i julas. Därför lär vi aldrig få se honom i Tre Kronor-tröjan. Under JVM gjorde han fyra poäng och hjälpte laget att bärga en silvermedalj.