• Publicerat 29 mars, 2019
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

En stjärnback kritiserade en annan stjärnback i veckan. Drew Doughty ifrågasatte Brent Burns försvarsmässiga skicklighet och skapade en diskussion kring Norris Trophy. I det 250:e avsnittet av NHL-timmen hakar Linus, Jonatan och Uffe på den diskussionen – och hyllar Doughty för att han vågar vara frispråkig.

Los Angeles Kings stjärnback Drew Doughty drar sig inte för att säga vad han tycker. I samband med en intervju i Calgary tidigare i veckan hann han dela ut en känga till Brent Burns och dessutom såga Flames retsticka Matthew Tkachuk och kalla honom ”en spelare ingen respekterar”.

Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist går in djupare på Doughtys kritik av Burns och tittar även på den tunga situationen i hans Los Angeles Kings, ett lag som haft en tung säsong och som dessutom har ett orosmoln över sig i form av en missnöjd Ilja Kovaltjuk. Den ryske stjärnforwarden, med en lönetaksträff på 6,25 miljoner dollar, har till och med varit petad till och från sista tiden. Hur ska Kings gå vidare med sin ofrånkomliga rebuild?

DESSUTOM

* Röran i Edmonton. En ny kontrovers uppstod i Oilers härom veckan när presidenten Bob Nicholson kritiserade forwarden Tobias Rieder öppet. vad kan det få för konsekvenser?

* Jevgenij Kuznetsov hamnar på tapeten. Dels för sitt ordkrig med Don Cherry, dels för att man kanske skulle ha förväntat sig ännu fler poäng från centern som vann slutspelets poängliga i fjol.

* Linus recenserar Jonatans grötfrukost med ägg, frusna bär och örtsalt medan Uffe berättar historien om hur han pinsamt fastnade inne i Bell Centre i Montréal i samband med draften 2009.

* TÄVLING! Vinn ett NHL ’19 från EA Sports genom att posta en bild på det mest friluftsaktiga stället ni lyssnar på NHL-timmen på. Tagga NHL-timmen när ni lägger upp bilden på sociala medier – Twitter, Facebook eller Instagram – eller mejla den till info@nhltimmen.se för att vara med och tävla.

Detta och mycket mer i det 250:e avsnittet av NHL-timmen – Jocke Lindström-avsnittet.

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes