Oliver EklindFoto: Bildbyrån

BIK Karlskoga har landat en viktig kontraktsförlängning. 20-årigen Oliver Eklind skriver på för två nya år.
– Jag hoppas fortsätta utvecklas som hockeyspelare och ta BIK Karlskoga till SHL, säger Oliver Eklind till klubbens hemsida.

Han gjorde tolv mål och totalt 24 poäng i HockeyAllsvenskan under säsongen. En rejäl förbättring jämfört med de 4+6 han gjorde säsongen dessförinnan. Nu förlänger genombrottscentern Oliver Eklind med BIK Karlskoga.

Det nya kontraktet gäller två säsonger.
– Oliver är kanske den spelare som tagit det störst kliv i vår trupp denna säsong. Han har tagit åt sig mycket av den feedback vi gett honom och verkligen växt in i sin roll. Om Oliver fortsätter att jobba på hårt har han goda möjligheter att nå SHL, säger sportchefen Thomas Fröberg.

Karlskoga har nu en målvakt, två backar och åtta forwards under kontrakt.