• Publicerat 2 april, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Joel Eriksson Ek fick jobba hårt med att få bort alla lappar.Foto: Instagram

Joel Eriksson Ek blev kuppad på första april. Lagkamraten Matt Dumba klädde svenskforwardens bil med 6720 post-it-lappar i olika färger.

Joel Eriksson Ek blev rejält blåst på första april. En video som Minnesotabacken Matt Dumba lagt ut på instagram visar hur Dumba, med hjälp av några lagkamrater, klär Joel Eriksson Eks bil med tusentals post-it-lappar.

Matt Dumba har varit borta från spel sedan december på grund av en skada, och säger i videon att han varit uttråkad och därför kommit på idén om att klä Joel Eriksson Eks bil med post-it-lappar. När svensken kommer ut verkar han uppriktigt konfunderad över vad som hänt med hans bil. Nu återstår att se om han kommer att utkräva revansch på sin lagkamrat.

https://www.instagram.com/p/BvunbGApgTh/