• Publicerat 8 april, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Janne Larsson ansluter till Rögle.Foto: Bildbyrån

Janne Larsson fick lämna sin roll som assisterande tränare för Brynäs i november. Nu har han fått tränarroll i Rögle.

Janne Larsson blir en del av Roger Hanssons tränarstab i Rögle.
– Vi är glada att vi kommit i mål med Janne. Vi har haft en mycket bra process och dialog internt med alla ledare och identifierat vad våra behov är och sedan satt namn på det. Janne är en analytisk och erfaren ledare som vunnit både som ledare och spelare. Han kommer med sin profil passa in bra hos oss, säger Rögles vd Marcus Thuresson i ett uttalande på Rögles hemsida.
– Det känns som att Rögle har inlett en mycket spännande resa. Processen från första kontakt till att vara överens har gått väldigt snabbt. Jag besökte Ängelholm och träffade folk i förra veckan och det kändes bra. Det finns en vilja och ett bra driv i föreningen och uppdraget känns roligt och spännande, säger Janne Larsson om sitt nya tränaruppdrag i ett uttalande på Rögles hemsida.