Felix Sandström.Foto: Bildbyrån/Stefan Lantz

Felix Sandström har gjort sin sista match i SHL på ett tag. Han lämnar nu HV71 och tar plats i Lehigh Valley.

Redan under säsongen sades det från Philadelphiahåll att de förväntade sig att Felix Sandström skulle åka över till kommande säsong, och ansluta till klubben permanent. Nu bekräftar Flyers AHL-klubb Lehigh Valley Phantoms att Sandström åker över till Nordamerika redan nu.

Därmed har den 22-årige målvakten av allt att döma gjort sin sista SHL-match på ett tag. Efter att ha varit utlånad till HV71 den gångna säsongen kommer den Brynäsfostrade målvakten avsluta säsongen i AHL, och inleda även kommande säsong där. Det skriver klubben på sin hemsida.

Sandström avslutade även förra säsongen i AHL men utan att spela några matcher. Nu får vi se om han hinner spela någon match den här säsongen. Hans lag, Lehigh Valley, kommer missa slutspelet.

Trots sin ringa ålder hann Felix Sandström spela 79 SHL-matcher för den här gången.