Danny Kristo är på glid från ännu en klubbFoto: Bildbyrån

Danny Kristo inledde fenomenalt i Schweiz och öste in poäng – men mattades av under säsongen. Nu kan han lämna Rapperswil, trots gällande kontrakt.

Efter fyra poäng på tio matcher fick Danny Kristo, värvad som Aaron Palushajs ersättare, sparken från Brynäs. Kort därefter blev han klar för Rapperswil där han öste in poäng till en början. Till slut blev det 24 poäng på 37 matcher i NLA, efter att han mattats av ordentligt under säsongen.

Nu kan amerikanen lämna klubben trots gällande kontrakt, för att Rapperswil ska kunna plocka in en vassare import. De har redan tunga namn som Kevin Clark och Casey Wellman, två andra tidigare SHL-spelare, i truppen och kan då välja att offra Kristo.

Det är coachen Jeff Tomlinson som för Südostschweiz säger att han inte utesluter att Danny Kristo kommer lämna klubben.

28-åringen har i Europa även spelat för Dinamo Riga i KHL. Nu är frågan vad som händer med Danny Kristo.