Nazem Kadri delade ut en ful crosschecking på Jake DeBrusk.Foto: Youtube

I nattens match mellan Toronto och Boston fick hemmalaget Nazem Kadri matchstraff efter en crosschecking i ansiktet på Jake DeBrusk. Nu säger den förre NHL-spelaren Eddie Olczyk att Kadri förtjänar minst tio matchers avstängning.

Boston vann den andra matchen i Stanley Cup mot Toronto med 4-1. Den stora snackisen efter matchen var hemmalagets Nazem Kadris crosschecking i ansiktet på Jake DeBrusk som inträffade efter 14 minuter spelade av den tredje perioden.

Smällen var en ren hämnd sedan Kadri i momentet innan tacklat Patrick Marleau och förre NHL-spelaren Eddie Olczyk vill att straffet blir hårt för Kadri, som matchstraff efter händelsen.
— Han har en historia, han har varit avstängd fyra gånger och för mig är detta enkelt. Du får betala om du crosscheckar någon i huvudet så, säger han i en sändning från NBC och fortsätter att svara på frågan om hur länge Kadri bör bli avstängd:
— Jag tycker tio matcher.

SE SITUATIONEN HÄR: