• Publicerat 15 april, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Nikola Pasic går till Karlskoga.Foto: Bildbyrån

Den 18-årige forwarden Nikola Pasic har skrivit på ett kontrakt med BIK Karlskoga. Pasic gjorde en kortare sejour till laget redan under årets säsong, men återvänder nu med ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019/2020. 

Nikola Pasic spelade två matcher för Karlskoga under säsongen, när han lånades ut från Linköping. Forwarden, som är fostrad i Gislaveds SK, har framför allt spelat med Linköpings J20-lag under säsongen, där han noterats för 36 poäng på 33 matcher. Han har även spelat 15 matcher i SHL med Linköping, där han noterats för två poäng.

Men nu återvänder Pasic alltså till klubben han blev utlånad till i två matcher.
– Jag fick ett gott intryck av klubben efter besöket i januari och ser verkligen fram emot att komma tillbaka på heltid, säger Nikola Pasic i ett uttalande på klubbens hemsida.
– Nikola gjorde ett väldigt bra intryck när vi lånade in honom i vintras. Han började med en indianare som han snabbt skakade av sig och var sedan ett ständigt hot för motståndarna i de båda matcherna. Vi ser en väldig potential i Pasic, säger sportchef Thomas Fröberg.