Mattias Ekholm.Foto: IBL

Nashville Predators gick fram till 2–1 i matcher mot Dallas Stars via en 3–2-seger på bortais i natt. Hockeysverige.se fick en pratstund med Mattias Ekholm efteråt – och fick en insyn i fördelarna med att spela på bortaplan i slutspelet.
– Vi har en ettåring hemma som inte har sovit på ett år och det kan du fråga Ida (Bjrönstad) om. Jag kommer att sova så länge jag kan i morgon, sova på eftermiddagen och sov så länge det bara går, berättar Nashvilles svenska back.

LÄS ÄVEN: Vilken läckerbit, Filip Forsberg!

DALLAS (HOCKEYSVERIGE.SE)
Mikael Granlunds 3–2-mål i den tredje perioden tog Nashville Predators till en tung bortaseger mot Dallas Stars. Laget har därmed 2–1 i matcher efter att ha återtagit hemmafördelen i serien.

Lagets svenska back Mattias Ekholm konstaterar att laget hade turen på sin sida, men även ett storstilat målvaktsspel från Pekka Rinne, som gör att man nu har kommandot i serien.

I en intervju med hockeysverige.se pratar han också om vikten av att ta hand om kropp och själ under ett Stanley Cup-slutspel. Och hur det faktiskt kan vara en fördel att spela på bortais emellanåt eftersom man får sömn man kanske går miste om med en pigg ettåring i huset hemma i Nashville.