P.K Subban.Foto: David Kirouac/Icon Sportswire

P.K. Subban är en av NHL:s största profiler och affischnamn, mycket tack vare sin personlighet. För hockeysverige.se berättar han nu om skadefyllda säsongen och sin poängform på slutet. Han väljer också att hylla sina svenska lagkamrater.
– De är fantastiska killar allihop. Jag har aldrig träffat en dålig svensk, säger 29-åringen.

P.K. Subban har haft en jobbig säsong. Han har dragits med skador och spelat 63 matcher. Han har även gjort sin poängmässigt sämsta säsong i sin NHL-karriär och har bara mäktat med 31 poäng. Hans tidigare lägsta poängnotering var 2012 då han gjorde 36 poäng.

På senaste tiden har han dock prickat formen och på slutet har poängen trillat in för fixstjärnan. För hockeysverige.se berättar han nu om skadorna och formtoppen. Han skickar också en hyllning till sina svenska lagkamrater.