Arvid HolmFoto: Bildbyrån

Karlskrona planerade att gå in i säsongen med Arvid Holm och Arvid Ljung som målvaktspar. Nu får de tänka om. Den förstnämnde är, enligt Värmlands Folkblad, klar för Färjestad.

Arvid Holm gjorde sin första seniorsäsong och tog under säsongen över förstaspaden i Karlskrona. I lördags meddelade klubben att 20-åringen förlängt med klubben även över kommande säsong.

Men enligt Blekinge Läns Tidning och Värmlads Folkblad lämnar Holm Karlskrona redan nu. Han är klar för Färjestad till kommande säsong, menar tidningarna. FBK har letat efter en ersättare till Adam Werner som förväntas ta flyget till Colorado till hösten.

Det är andra gången på kort tid en SHL-klubb plockar en målvakt som nyligen skrivit ett kontrakt med ett allsvenskt lag. Häromdagen råkade Pantern ut för samma sak, då deras tilltänkte förstemålvakt Tex Williamsson blev klar för SHL-nykomlingen Oskarshamn.