OS-svenskarna Patrik Zackrisson, Carl Klingberg och Alexander Bergström ska vara av intresse för Leksand enligt uppgifter.Foto: Bildbyrån

Som om det inte vore nog med Jonas Ahnelöv och Johan Fransson. Nu rapporterar dt.se att Alexander Bergström, Patrik Zackrisson och Carl Klingberg har intresse runt sig från dalaklubben.

Leksand rustar för fullt inför återkomsten till SHL. Utöver värvningarna av OS-svenskarna Jonas Ahnelöv och Johan Fransson så har man även värvat bland andra målvakten Janne Juvonen från Mora och Sebastian Wännström från HV71.

Nu låter dt.se berätta att Leksand ska vara intresserade av OS-trion Alexander Bergström, Patrik Zackrisson och Carl Klingberg. Men lyssnar man på GM Thomas Johansson, så verkar det inte så troligt att någon av dem återfinns i Leksand nästa säsong.
— Det är bra hockeyspelare allihop. Men, mig veterligen är ingen av de tre på gång till Leksands IF i dag, säger han till tidningen.

Han bekräftar dock att han varit i kontakt med både Bergströms och Zackrissons agenter.
— Jag har pratat med deras agenter. Och det är inte aktuellt att flytta hem till Sverige för någon just nu. Det är inte prioriterat. Sedan om det är KHL eller Schweiz som gäller, det vet jag inte.

Alexander Bergström har i en intervju med hockeysverige.se tidigare slagit fast att det är KHL som är prio ett för honom nästa säsong.
— Tanken är att spela i KHL åtminstone nästa säsong också. Men jag har ingenting klart och jag får se vart jag hamnar. Nu hade jag en lite sämre säsong, men jag känner ändå att jag har mycket mer att ge där, jag känner mig inte riktigt redo att släppa det. Vi får se vad vi kan koka ihop för avtal, berättade han då.