Kevin Ekman Larsson.Foto: Bildbyrån/Jonas Ljungdahl

Patrik Larsson är sportchef i Karlskrona. Men sonen Kevin Ekman Larsson kommer spela i ligarivalen Karlskoga kommande säsong.
– BIK visade ett stort intresse från början. Det känns som en bra klubb att komma till och jag är väldigt taggad över utmaningen, säger Kevin Ekman Larsson efter påskriften.

Efter två år i Tucson Roadrunners i AHL är Kevin Ekman Larsson tillbaka i Sverige igen. Den tidigare Tingsrydsbacken kommer nästa säsong spela allsvensk hockey för BIK Karlskoga, skriver den värmländska klubben på sin sajt.

”KEL” stod för 0+3 på 53 AHL-matcher.
– Kevin är en tvåvägsback som är användbar i många lägen. Han kommer från en ganska defensiv roll i AHL, men vi ser stora uppsidor även i det offensiva spelet. Vi tror han kan ta nästa stora kliv hos oss, säger BIK Karlskogas sportchef Thomas Fröberg.

24-åringen har sedan tidigare gjort 80 allsvenska matcher.