Nicklas Bäckström och Alexander Ovetjkin fick fira Stanley Cup-triumfer förra säsongen.Foto: Chris Williams/Icon Sportswire

Det är ännu inte klart vilka som ställs mot Boston i årets Stanley Cup-final. Trots det har NHL nu släppt spelschemat för hockeyfesten.

Det återstår fortfarande minst två matcher i den västra konferensfinalen mellan St. Louis Blues och San Jose Sharks. Trots det kan den intresserade redan nu börja boka upp vilka nätters skönhetssömn som kommer att offras för att följa hockeyfesten på andra sidan Atlanten.

Under lördagsförmiddagen offentliggjorde NHL spelschemat för finalserien som stundar. Matcherna drar igång måndagen den 27 maj, då Boston kommer att ta emot vinnaren av Blues och Sharks. Två dagar senare väntar finalmatch nummer två, innan finalserien vänder till St. Louis eller San Jose för två matcher.

Om fler än fyra matcher behövs återvänder serien till Boston för en match fem. Om sex matcher behövs spelas den i St. Louis/San Jose och om finalen skulle gå till en sjunde match kommer den att spelas i Bostons hemmaarena.

Samtliga matcher kommer att starta 20:00 Eastern Time, det vill säga 02:00 svensk tid.

Se hela spelschemat här.