Justin WilliamsFoto: Bildbyrån

Justin Williams har vunnit tre Stanley Cup-titlar och har utsetts till slutspelets MVP. Nu kan karriären vara över.
– Jag vet att det bara finns en viss mängd bensin i tanken, säger Carolinas coach Rod Brind’Amour till Raleigh News & Observer.

Han är 37 år men klarade av att spela samtliga matcher under säsongen. I grundserien blev det imponerande 53 poäng och i slutspelet 4+3 på 15 matcher. Men nu är frågan om Justin Williams gjort sin sista match.

Carolinakaptenen har ett utgående kontrakt och blir free agent den första juli. Att klubben vill ha tillbaka veteranen är tydligt – men frågan är vad han själv vill.
– Jag vet hur mycket han gått in i det här och jag vet att det bara finns en viss mängd bensin i tanken. Jag ska säkerställa att han tar några månader innan han bestämmer sig för hur han vill göra, säger coachen Rod Brind’Amour till Raleigh News & Observer.

VANN REDAN 2006

Williams vann Stanley Cup med Carolina 2006 och återvände till klubben inför förra säsongen efter närmare ett decennium i Los Angeles och Washington. Han vann även två Stanley Cup med Los Angeles och utsågs till MVP vid slutspelet 2014.

Nu är frågan om Mr. Game 7 kommer tillbaka för en sista satsning mot en fjärde Stanley Cup.