Adam och Kevin Lidström ska återigen spela ihop.Foto: Bildbyrån och Ronnie Rönnkvist

Deras far gjorde 1 564 matcher i NHL för Detroit. Nästa säsong ska Nicklas Lidströms söner, Kevin och Adam, spela ihop i Enköping i Hockeyettan.

Bröderna Kevin Lidström och Adam Lidström har spelat för skilda Hockeyettanklubbar under sina karriärer. Men nu står det klart att de nästa säsong samtidigt kommer representera Enköping. Detta meddelar klubben idag via sin hemsida.

Detta sedan Kevin Lidström återvänder till klubben efter fyra säsonger på annat håll, bland annat Piteå och Surahammar. Adam Lidström kommer gå in på sin andra säsong i Enköping. Dit kom han efter att 2018 ha varit med och tagit tillbaka Västerås till allsvenskan.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!