Tobias Forsberg.Foto: Ronnie Rönnkvist

Det är drygt fem månader sedan Tobias Forsberg förlamades i en olycka under en match i Hockeyallsvenskan för Leksand. Hans öde har berört hela Hockeysverige och idag skriver han själv på Instagram att han nu får komma hem.

Olyckan den 26 december som skadade Tobias Forsberg allvarligt har knappast lämnat någon oberörd. Länge var det tyst kring Forsbergs status, men i början av maj berättade han själv via Instagram att han förlamats från bröstet och neråt.

Sedan dess har det startats en insamling till hans rehabiliteringsfond och en mängd hockeymänniskor har startat auktioner till förmån för denna.

Under fredagskvällen skrev Tobias Forsberg ånyo ett inlägg på Instagram.
”Efter 5 månader som inlagd får jag äntligen åka hem. Jag är glad att jag har tagit mig dit jag är idag. Jag vet att det kommer vara en annan typ av vardag jag kommer tillbaka till vilket innebär nya utmaningar, men jag känner mig redo. BRING IT ON!”

https://www.instagram.com/p/ByI5_I1CWWH/?utm_source=ig_web_copy_link