• Publicerat 3 juni, 2019
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Frölunda är återigen i CHL-final.Foto: Bildbyrån

Den 29 augusti drar Champions Hockey League igång igen. Idag släpptes spelschemat och det blir åka av direkt för de svenska lagen. 

Luleå, Färjestad, Skellefteå, Djurgården och Frölunda är de svenska bidragen i nästa säsongs turnering. Fyra av fem inleder på hemmaplan när gruppspelet inleds i slutet av augusti. Den 29 augusti inleder Luleå mot det tyska laget Augsburger Panterhs medan Färjestad tar sig an HC Banská Bystrica från Slovakien.

Den 30 augusti möter sedan de regerande CHL-mästarna Frölunda österrikiska Graz99ers där bland annat Sebastian Collberg håller till. Skellefteå inleder mot SC Bern från Schweiz vars laguppställning innehåller Calle Andersson.

Djurgården inleder borta mot polska GKS Tychy.

Hela spelschemat hittar du här.