Foto: Youtube

Jag är väl egentligen ingen förespråkare av slagsmål, eller hela den här ‘stå upp för blablabla’-mentaliteten som finns i hockeyvärlden. Men när man kommer över ett sånt här bra klipp måste det självklart delas på ett eller annat sätt.

Det var min flickvän som tipsade om den här fajten som dök upp i twitterflödet. Det var en match i QMJHL mellan Cape Breton Screaming Eagles (mest känt för Ville Siréns legendariska uttal av klubben under draften) och Charlottentown Islanders som bjöd på den här underhållningen.

Det var de forna lagkamraterna Dillin Boucher (Vit) och Jordan Ty Fournier (gul) som gjorde upp i slagsmålet, som skedde natten till igår. Jag har inte sett någon veva så här sedan Per Ledin efter varje mål i SHL.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *