Eftermiddagens omgång i kvalserien är en repris på premiäromgången och kommer ge en ganska stor fingervisning om vart det hela barkar.

Som om 7-4 borta mot Södertälje inte är nog uppseendeväckande i sig för Tingsryd finns ytterligare statistik från fredagens omgång som det är värt att lyfta på ögonbrynen över.

Då menar jag bara delvis att skäggmannen Måns Hermansson gjorde ett hattrick genom att dra på sig tre tvåminutare i första perioden.

Men framförallt att Tingsryd lyckades producera sju mål (vilket är formidabelt i sig) borta mot mäktiga Södertälje utan att någon ur poängtrion Niklas Johansson, Markus Persson och Dave Lindarv gjorde en enda pinne. Inte ens en ynka liten andraassist.

Det är ganska anmärkningsvärt och inget annat än ett styrketecken.

I eftermiddag har gänget från Nelson Garden en ypperlig möjlighet att skaffa sig ett drömläge i kvalserien när Västervik kommer på besök. En match som kan gå åt vilket håll som helst, men som mycket väl kan staka ut vägen för de två gängen i det fortsatta kvalet.

Men det är naturligtvis de andra två matcherna i eftermiddag som bör förses med epitetet måstematcher.

Det är upp till bevis för Södertälje och Sundsvall.

SSK som befinner sig i fritt fall har svårast möjliga motstånd i AIK på hemmabana. Ett Gnaget som hittat rätt i de två senaste matcherna och som ser stabila och spelglada ut. Det är ett måste för Södertälje att vinna den fighten om skallarna inte ska bryta ihop fullständigt.

Lite samma sak med Sundsvall. Spelet ser inte alls bra ut. Det äldre gardet får mängder av speltid trots att det inte levererar och med förlusterna blir naturligtvis trycket på axlarna större. Det är ju den här säsongen laget ska ta sig tillbaka till allsvenskan.

Men i eftermiddag är det Kirsebergshallen och det IK Pantern som vann i Sundsvall i premiäromgången som gäller. Ett IK Pantern som söker revansch efter den skrala insatsen mot Västervik senast.

Det är en allt annat än enkel uppgift för ett stukat Sundsvall.

Det blir dramatik denna söndag.