Det är äntligen dags för kvalserien till Hockeyallsvenskan och i veckans avsnitt av podcasten ”Mjörnbergs Trashtalk” tippar och snackar vi upp det raffinerade dramat.

Ett avsnitt som ni hör här eller i er poddapp.

Jag och maestro Skoglund diskuterar de olika lagens fördelar och nackdelar, konstaterar att det är de bästa lagen som tagit sig till kvalserien och lyfter fram den fenomenala målvaktsuppställningen som de sex lagen bjuder på.

Dessutom funderingar kring hur Huddinge och Troja kommer tackla varandra efter de hårda dusterna i Hockeyettan-finalen och en fundering kring varför det alltid är så att de allsvenska lagen möts i kvalseriepremiären.

Men det blir givetvis även en hel del annat, som diskussion om hur Hudiksvall egentligen styrs efter den märkliga sparkningen av tränaren Lars ”Lillis” Lövblom, funderingar kring den uppmärksammade situationen med ”sista sekunden”-målet mellan Troja och Mariestad i playoff 3. Borde domaren ha bytts ut? Borde det införas målkameror i Hockeyettan? Var highlights-klippet utan ljud en raffinerad psykning? Frågorna är många.

Detta och mycket annat i ett avsnitt som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/03/20/62-sa-slutar-kvalserien/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *