Foto: Bildbyrån

Det är bara några skälvande dagar kvar till det att pucken släpps och för att stilla abstinensen kan jag läska er med inte bara en utan till och med två riktigt mustiga poddavsnitt.

Jag och maestro Skoglund har rullat in ett införavsnitt inför säsongen 17/18 i Hockeyettan där vi plöjer igenom samtliga fyra serier och under dryga en och en halv timme riktar spotlighten mot allt som är värt att beröra inför seriestart.

Det blir topp fem-kandidater, jokrar och jumbogäng. Stjärnor, skadehelveten, supportervåld och elitlicens-käbbel, bland oerhört mycket annat i ett väldigt mustigt tugg.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/09/13/80-infor-hockeyettan-1718/

* * *

Som om inte det vore nog satte jag mig ner med domaren Sebastian Virta och redde ut ett och annat viktigt och oviktigt ur en domares perspektiv.

Det blev ett initierat samtal om skillnaden mellan kritik och förolämpningar, tränare som bara gnäller när de förlorar, att vara impopulär i Nybro och att gå igång på att få publiken emot sig.

Men givetvis också en podd om att vara besatt av att grilla, vad som händer om man är för dåligt tränad, att göra det för pengarna, vilka hallar som är roligast att döma i, konkurrensen inom domarkåren och att tänka självförhärligande tankar.

Dessutom berättar domaren om när han missade två mål i en och samma sekvens och det värsta han någonsin hört på en hockeyrink samt skammen över att han valde att inte låtsas om det.

Detta bland väldigt mycket annat i en podcast som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/09/12/79-sebastian-virta/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *