Tim Brithén.Foto: Bildbyrån

Idag släppte jag en ny podcast, den här gången ett långt och mustigt snack med Tim Brithén. En funderande man som ofta pekas ut som hård och bestämd men som har betydligt fler färger på paletten än så.

Han fick med sig hockeyn hemifrån och har hunnit med att vara förbundskapten och coacha i så väl division 2 och Hockeyettan som SHL. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Tim Brithén om sina många karriärstopp.

Men det blir naturligtvis också ett samtal om att vara brevbärare i Köpenhamn, att inte vara Mats Lusth, att få sparken i 30-årspresent, att automatiskt få samma rykte som sin far och ett lite annorlunda yrke som fångvaktare inom Kriminalvården.

Vi snackar om att vara hockeyns svar på Lars Lagerbäck, hur det gick till när han tog över Helsingborg, om känslorna kring situationen där han som tränare för Olofström attackerades av en egen spelare i båset och tiden som assisterande tränare i HV71.

Detta och väldigt mycket annat hör ni i avsnittet som ni hittar via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/11/14/88-tim-brithen/