Så väl Tranås som Halmstad har fortfarande chansen att ta sig till Allettan.Foto: Bildbyrån

Ett nytt podcast-avsnitt är ute, med stort fokus på kris, misshandel och inte minst, den fantastiska streckstriden som väntar i helgen.

I #90 Den stora streckstriden gräver jag och maestro Skoglund ner oss i streckstriden mellan Väsby, Valbo och Gripen som ska avgöra Allettan-ödet i den östra serien och riktar spotlighten mot den våldsamt rafflande streckstriden i söder där Kristianstad, Nybro, Vimmerby, HC Dalen och Tranås gör upp om fyra platser.

Dessutom en hel del snack om misshandelssoppan efter mötet mellan Kristianstad och KRIF, den ekonomiska krisen i Asplöven, Helsingborgs galna planer på att bygga en arena för 5000 pers och spelaren som drar till Danmark istället för Thailand i år.

Vi funderar över skillnaden på bredd och spets, funderar på om Västerås behöver värva och diskuterar vad det egentligen betyder för Boden att Viktor Lindgren tvingas lägga av. Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/12/07/90-den-stora-streckstriden/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *