Foto: Bildbyrån

Vi stänger veckan med ett nytt podcast-avsnitt (#96 En glad pilsnerfarbror) att njuta av i sommarvärmen.

SHL-gänget i Luleå stod för den gångna veckans kanske mest intressanta nyhet då klubben bestämt sig för att bryta med björnloggan och ta tillbaka sin gamla stålman på bröstet. Det fick oss att gå loss ordentligt i en diskussion om logotyper och klubbidentitet i Hockeyettan. Det landade i snack om de snyggaste, de fulaste, klubbar som bytt färger och dräkter och en hel del annat.

Givetvis snackar vi också en hel del om tränaren Duane Smith som efter sina klavertramp på Twitter sparkades från Kalmar innan han knappt ens hunnit börja och funderar samtidigt på om det är just Kalmar som är den hetaste nykomlingen. Dessutom snack om Troja/Ljungbys målvaktspar, Mariestads tränarrekrytering, Halmstads splittrade superkedja och en hel del andra kontrakteringar och övergångar.

En fullmatad dryg timme helt enkelt. Trevlig helg.

Ni lyssnar där poddar finns (iTunes, Acast och så vidare) eller här: http://www.mjornberg.se/2018/06/01/96-en-glad-pilsnerfarbror/