Sommartid är listtid. Nu inleder jag den hektiska delen av årets (i hockeysammanhang) mest stillsamma årstid med en lista i podcast-format.

Juli månad kommer i vanlig ordning bli späckad med listor och rankingar i den här bloggen. Då kommer jag vrida och vända på det mesta som är värt att fundera kring i Hockeyettan och till viss del även Hockeyallsvenskan.

Men som en mjukstart inför vad som komma skall bjuder jag och maestro Skoglund på en mustig lista i vårt senaste avsnitt av podcasten Mjörnbergs Trashtalk som vi släppte igår.

Vissa lag står ut mer än andra och vi gav oss helt sonika på att utan inbördes rangordning lyfta fram de tio klubbar som vi tycker är mest intressanta inför kommande säsong i Hockeyettan.

Det blev en dryg timmes snack om rock’n’roll, lagbyggen, sponsorer, lagnamn, spetsspelare, förväntningar, värvningar, tränare, derbyn, underdogs och en gammal korvkiosk.

Bland en hel del annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2018/06/25/98-seriens-tio-mest-intressanta-lag/