Foto: Bildbyrån

Vilka är Hockeyettans Bofors? Vad finns för viktigt att notera från inledningen av Allettorna? Njut helgen med vårt senaste podcast-avsnitt!

På grund av vård av kräksjukt barn hinner jag inte med något vidare matigt inlägg idag. Men måste naturligtvis passa på att tipsa om vårt senaste podcast-avsnitt (#104 Adrenalinlampan peakar på rött) som ni borde förgylla den stundande helgen med.

I årets första podcast dissekerar jag och maestro Skoglund inledningen av Allettorna och diskuterar hur viktigt det egentligen är att placera sig bra i serierna.

Vi snackar om hundratusenkronorsfrågan, KRIFs nya superlajn, styrkorna som kan ta vissa klubbar långt och belyser ett gäng målvaktssituationer.

Dessutom hyllningar till en imponerande succéman och den viktiga frågeställningen kring vilka som egentligen är Hockeyettans Bofors och vilka som tappat lite av just den identiteten. Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2019/01/10/104-adrenalinlampan-peakar-pa-rott/