2 december, 2016

VIDEO: Häng med bakom kulisserna på Elite Prospects Shop

I en nyrenoverad lagerlokal i Bromma ligger Elite Prospects Shops lager. Här hanteras alla beställningar som kommer in från den populära e-butiken. Häng med hockeysverige.se bakom kulisserna och träffa Samuel Kullberg som driver EP-shoppen. Suget efter NHL-prylar och plagg blir … ...

28 november, 2016

REAN FORTSÄTTER: Cyber Monday på Elite Prospects Shop

I dag är det Cyber Monday och ännu ett tillfälle för oss på Elite Prospects Shop att ger er grymma rabatter på några av våra hetaste produkter. Missa inte tillfället att utnyttja något av följande erbjudanden: * 100 kr rabatt på alla NHL-matchtröjor. Alla. * 100 kr rabatt på NHL-hoodies från Majestic. Nu nere på låga 499 kr/st. * 200 kr rabatt på The Ultimate Dress. Elite Prospects egna mjukisdress som gjort succé bland hockeyfantaster runt om i landet. Fler rabatter finns i dag att ta del av inne i shoppen. Klicka här för att komma direkt till REA-sidan.

26 november, 2016

FYNDA I EP-SHOPPEN: Black Friday hela helgen

Nej, det är det ju så klart inte. Black Friday var i går och den dagen är just det – en dag. Fredagen efter Thanksgiving. Men rean fortsätter på Elite Prospects Shop helgen ut. Vi har sänkt priset på nya produkter i dag och i morgon sker ytterligare några förändringar. Tyvärr har en del andra priser återgått till ordinarie men det är i alla fall fortsatt köpläge på både NHL- och EP-kollektionen. Lördagens bästa erbjudande hittar ni bland tröjorna: TNT Training Hood för 399 kr. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EP-SHOPPEN!

30 november, 2015

CYBER MONDAY: Rea på över 150 produkter i EP-shoppen

Idag är det Cyber Monday - en särskild readag för butiker på nätet. Om du mot förmodan missade att fynda NHL-souvenirer och EP-kläder på Black Friday så ges du här en andra chans. Elite Prospects Shop hakar på fenomenet Cyber Monday och sänker nu priset rejält på drygt 150 utvalda produkter. Klicka här för att fynda julklappar eller fylla på garderoben. KLICKA HÄR FÖR ATT SPANA IN VÅRA ERBJUDANDEN!

26 oktober, 2015

NYHETER I EP-SHOPPEN: Heta sweatshirts och läckra t-shirts

Nu är EP-shoppen påfylld med en mängd nya NHL-kläder, -kepsar, -mössor och -jackor. Kolla in våra nya heta sweatshirts från Majestic och t-shirts från Reebok. Missa inte heller supersuccén 'Vintage Jersey Hood' från CCM som vi åter har fått in i begränsad upplaga. Hitta dina fynd här. Vi packar varorna samma dag och skickar inom 24 timmar. KOLLA IN EP-SHOPPENS NYHETER HÄR!

25 maj, 2015

Nu är Elite Prospects limiterade klädkollektion här – beställ i dag

Det är en av världens mest populära hockeysajter, som hjälper hockeynördar över hela världen att få tillgång till statistik och spelaruppgifter. Nu kan du visa för vännerna att du är en tvättäkta hockeyälskare, när EliteProspects.com lanserar en limiterad klädkollektion. EliteProspects.com är i dag en av världens populäraste hockeysajter med över 400 000 unika besökare i veckan. Ju större sajten och databasen har blivit, desto större har suget efter EP-produkter också blivit. I många år har vi fått frågor om man kan beställa t-shirts och kepsar med vår logga. Nu kan vi stolt meddela att vi har mött önskemålen genom att ta fram EP:s alldeles egen klädkollektion, en limiterad första upplaga som kommer att ta slut fort - nu finns produkterna att beställa hem från Elite Prospects egen shop. Nedan finner ni vad EP-kollektionen har att erbjuda. [caption id="" align="alignright" width="220"] Elite Prospects White Vintage Crew Jersey.[/caption] * Elite Prospects Vintage Crew Jersey Supersnygg crew jersey i 100% bomull. Denna långärmade t-shirt är inspirerad av de klassiska hockeytröjorna med tvärgående ränder i nedkant och på ärmarna samt en riktigt läcker snörning i kragen. Broderat Elite Prospects-motiv i College-stil över bröstet. Finns i både vitt och svart. Pris: 399 kronor * The Hockey Polo Riktigt snygg vit pikétröja i högsta kvalitet med många…