15 thoughts on “Redaktionen

 1. Kommer ni köra NHL-coachen denna säsong?..i så fall vore det bra om ni kunde informera om detta så man kan vara ute i god tid.

 2. Jag kör ingen adblock och blir straffad av er. Jag klickar igenom mina länkar med mittenknappen på musen för att öppna i nya tabbar.

  Det som händer är att annonsen är det enda som öppnas för första länken – inte artikeln. Detta gör att jag ideligen missar att få första artikeln, blir irriterad och är glad att er tjänst är kostnadsfri för mig som kund.

  Risken för er är att jag installerar adblock och blockerar all annan reklam – det hjälper inte med första artikel-länken, men jag får inte lika dåligt samvete längre. Då missar ni annonsintäkter. En annan risk är att jag slutar besöka er sajt, och ni går om miste om reklampengar på det sättet istället.

  Snälla fixa detta, så jag kan bidra till att ni får annonsintäkter. Tack!

 3. Hej HockeySverige!

  Ibland undrar man varför det finns hemsidor,
  speciellt när de inte uppdateras på ett år eller så. Och detta på
  Svenska ishockeyförbundets egen hemsida!

  Jag hänvisar till en
  skärmdump tagen idag (bifogad) av resultaten från ”Allettan
  Damer”. Resultat är från 2013-14, när spelet 2015 är i full gång. Vad är detta???

  Jag
  har sökt svar från förbundet (Mikael Lundström) varför det ser ut så
  här på ett nationellt förbunds hemsida, men där möts man av iskall
  tystnad. Vad är det för fel? Varför finns sidan om den inte uppdateras?
  Eller är det jag som tittar på fel ställe efter aktuella resultat för
  AllEttan? Man hoppades ju att förbundet hade bättre ordning.

  Stort tack för hjälpen – och kanonbra hockeybevakning!

 4. 2008’s 1st Round Draft Pick Anton Gustafsson signed a two-year-contract with the Rapperswil-Jona Lakers (NLA), the propably opponent in League-Qualifier

 5. På tal om ”dåligt uppdaterade hemsidor”…….vad händer med Juniorbloggen ??
  Sista inlägget strax efter midsommar.
  Svaret kan inte vara så enkelt som att Jacob N jobbar på annat ställe……
  Har inte Hockeysverige mer ambition så att följa den kanske mest intressanta delen av svensk hockey – juniorhockeyn……

 6. Och innan nån hinner kommentera så är jag fullt med medveten om den utmärkta täckningen av JVM som sker på annat ställe på siten…..den är bra och funkar.

  Min kommentar gäller den ”vanliga” Juniorhocken ute i landet, J18 Elit och J20 Superelit för att ta några exempel, listorna på de bästa spelarna inom varje årskull för att ta ett annat exempel…….

 7. Hej!
  Det kommer musik från eran sida men det är omöjligt att hitta själva källan, om det är något klipp eller någon reklam. När man stänger ner eran sida så försvinner i alla fall musiken. Den börjar höras efter ca en halv minut men det är lite drygt att behöva klicka ned och öppna sidan hela tiden när man vill läsa något.

   • Hur går det med den störiga musiken? Det är så varje gång man går in på sidan utan adblock. Och det vill ni ju inte att man ska ha. Att titta på ett klipp med den där discomusiken i bakgrunden är ju omöjligt! Är det verkligen bara jag som har sagt något? Det är samma problem oavsett om jag byter dator. Fixa det, pretty please.

    • Vi jobbar på att åtgärda det. Verkar i alla fall som om vår annonsansvarige har lyckats ringa in problemet. Märkligt nog är du den första som påpekar detta, men förhoppningsvis är det borta snart.

 8. Hej, jag gillar verkligen verkligen hockeysverige men snälla ni måste göra något åt hur ni hanterar (och renderar) reklam på er hemsida. Detta är en av de få sidor jag inte kör adblock på men ni är bland det värsta jag sett i hur ni hanterar reklam. Artikeln renderas, sedan läses en annons in vilket gör att ni att ni ändrar layouten på sidan (mkt ovanligt beteende… varför har ni inte placeholders med en fast width & height för reklamen). Sen går det igång en reklamvideo när jag läser artikeln, sedan när videon är klar så scrollas sidan upp och en annons med ljud börjar låta. Jag antar att ni låter dem injecta javascript fritt på sidan vilket gör att ni inte har full kontroll över det men snälla, det är riktigt jobbigt att använda hockeysverige.se pga reklamen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *