Axel Jonsson Fjällby Axel Jonsson FjällbyFoto: Bildbyrån

Jag vill gärna vara den som är den. Ni vet, den där som säger att han inte vill vara den som är den och sen ändå är exakt den som är den.
Men den här tweeten från i mars har åldrats ganska väl.

 

Men jag gillar sånt här, när sånt här händer. När den här sortens spelare kan bli så stora publikfavoriter trots konkurrens av en uppsjö svenska potentiella framtida NHL-stjärnor.
Det sänder ut ett ganska sunt budskap till unga spelare som kanske inte är de där jättenamnen när de är 15-16-17.

Sen är det ju ingen jätteskräll att det ser ut som det gör för Jonsson Fjällby i JVM. Det såg ut exakt så här redan i Grand Forks för två år sedan i U18-VM. Hade det bara funnits publik och någon större medial svensk bevakning än att jag var där som ensam svensk mediarepresentant, så hade han varit ett så här stort namn för svenska folket redan då.

Bra klappa-sig-själv-på-ryggen-ratio i den här texten. Men det är som jag brukar säga: Ska jag få några ryggdunkar överhuvudtaget så måste jag slänga dit dem själv.