Hockeydatabasen Eliteprospects.com är ett måste för alla hockeyälskare. Här finns det statistik så det räcker och blir över. Alla spelare som någonsin spelat på hyfsat hög nivå har uppradat var de spelat, hur många matcher, mål och assist samt utvisningar de fått. Till och med Justin Bieber har en egen profil på sajten!

Fler funktioner har efterfrågats, och sajtens skapare Johan Nilsson har lyssnat. Nu kan du få tillgång till massvis med extra innehåll. Eller vad sägs om att du kan:

– Surfa i helt annonsfri miljö med supersnabb navigering.

– Få notiser om övergångar för dina lag och ligor. Håll koll på spelare som skickas upp och ner mellan NHL och AHL. Håll koll på tryouts, sena nyförvärv och heta rykten.

– Skapa dina egna laguppställningar och kedjor – hur vill du att truppen i ditt favoritlag ska se ut – och hur ska de formera kedjorna?

– Bokmärka upp till 200 spelare du vill följa extra noga. Perfekt för dig som scoutar spelare till din klubb eller är engagerad i fantasy.

– Ställa in EP:s menyer att visa det som är viktigt för dig – kom åt allt du använder på daglig basis snabbt och enkelt.

– Verifiera din egen EP-profil. Perfekt för dig som spelar hockey och letar nya möjligheter under säsongen.

EP Premium kostar från 90 kronor per månad. Testa alla nya funktioner här!